Shacman dina budaya ringkes tur parusahaan

parusahaan urang

Shaanxi Automobile nyekel Grup Co., Ltd

budaya perusahaan

A brand dunya ieu dirojong ku budaya perusahaan. Urang pinuh ngartos yen budaya perusahaan dirina ukur bisa ngawujud ngaliwatan Dampak, infiltrasi, jeung Pamaduan. Ngembangkeun group urang geus dirojong ku nilai core dirina leuwih taun kaliwat ------- kajujuran, Juara, Tanggung jawab, Gotong royong.

Kajujuran

group urang salawasna taat ka prinsip, urang-berorientasi, manajemén integritas,

kualitas utmost, premium reputasi  kajujuran geus jadi

sumber nyata ujung kalapa group urang urang.

Ngabogaan sumanget sapertos, Kami geus dicokot unggal hambalan dina cara ajeg tur teguh.

 

 

nepungan

Inovasi nyaeta hakekat budaya group urang.

Inovasi ngabalukarkeun ngembangkeun, nu ngabalukarkeun ngaronjat ngajentrekeun,

Kabéh asalna ti inovasi.

jalma urang nyieun inovasi dina konsep, mékanisme, téhnologi jeung manajemén.

Perusahaan urang téh salawasna dina status diaktipkeun  pikeun nampung parobahan strategis sarta lingkungan  jeung bisa disiapkeun kasempetan munculna.

tanggung jawab

Tanggung jawab nyandak salah mun boga Persib.

Group urang boga rasa kuat tanggung jawab jeung misi pikeun   klien tur masarakat.

Kakawasaan tanggung sapertos henteu bisa ditempo, tapi bisa dirasakeun.

Geus salawasna geus gaya nyetir pikeun ngembangkeun group urang.

 

 

Gawé babarengan

Gotong royong mangrupa sumber pembangunan

Urang strives ngawangun grup cooperate

Gawé bareng jeung creat kaayaan win-win dianggap salaku tujuan pohara penting pikeun ngembangkeun perusahaan

Ku éféktif mawa kaluar babarengan integritas,

group urang geus junun ngahontal integrasi sumberdaya, silih complementarity,

hayu urang Profesional masihan muter pinuh nepi husus maranéhna

SHACMAN Ngeunaan

BUBUKA ringkes

SHACMAN truk tugas beurat téh dijual ka leuwih ti

80 nagara sakuliah dunya, jeung Éropa Wétan

jeung nagara CIS, Afrika, Asia Tenggara, Jawa Tengah sarta

Amérika Kidul jeung Wétan Tengah salaku pasar utama na luar negeri,

dirojong ku 32 kantor luar negeri, 17 4S warung, 2 badag skala timer diwangun  pusat pangropéa jeung 220 stasion jasa luar negeri.

Markas Shaanxi Automobile nyekel Grup Co., Ltd (brand Luar: SHACMAN)  locates di Xi'an Kota of Shaanxi Province. Miheulaan nyaeta Shaanxi Automobile Manufaktur Factory nu kapanggih taun 1968.

Shaanxi Otomatis nyepeng boga 35000 karyawan sareng ibukota jumlahna RMB 29,2 milyar, sarta urutan tempat 23rd di Top 500 Mesin Manufacturers Cina.

Éta panggedéna jeung hijina produsén komérsial anyar-énergi  kandaraan di kaler Cina.

Cina dumper
图片 1

Simkuring kajujuran

Simkuring inovasi

Simkuring jawab

Simkuring kerjasama




nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email
WhatsApp Online Chat!