Shacman në kulturën shkurtër dhe kompanisë

KOMPANIA JONE

Shaanxi Automobile Holding Group Co., Ltd

KULTURË KORPORATIVE

Një markë botërore është mbështetur nga një kulturë korporative. Ne e kuptojmë plotësisht se kultura e saj të korporatës mund të formohet vetëm përmes ndikimit, infiltrimi dhe Integrim. Zhvillimi i grupit tonë është mbështetur nga vlerat e saj thelbësore gjatë viteve të fundit ------- Ndershmëria, Innovation, Përgjegjësia, bashkëpunimi.

ndershmëri

Grupi ynë gjithmonë t'i përmbahen parimit, njerëz të orientuar, menaxhimin e integritetit,

cilësi më të madhe, premium reputacioni  Ndershmëria është bërë

burimi i vërtetë i avantazh konkurrues grupit tonë.

Duke pasur frymë të tillë, Ne kemi marrë çdo hap në mënyrë të qëndrueshme dhe të fortë.

 

 

risi

Inovacioni është thelbi i kulturës sonë grupit.

Risi çon në zhvillim, e cila çon në rritjen e forcë,

Të gjitha vjen nga risi.

Njerëzit tanë të bëjë inovacione në koncept, mekanizëm, teknologjisë dhe të menaxhimit.

Ndërmarrja jonë është përgjithmonë në një status aktivizuar  për të akomoduar ndryshimet strategjike dhe mjedisore  dhe të jenë të përgatitur për mundësitë e reja.

përgjegjësi

Përgjegjësia mundëson një të ketë këmbëngulje.

Grupi ynë ka një ndjenjë të fortë të përgjegjësisë dhe misionit për   klientët dhe shoqërinë.

Fuqia e përgjegjësisë të tillë nuk mund të shihet, por mund të ndihet.

Ajo ka qenë gjithmonë forca shtytëse për zhvillimin e grupit tonë.

 

 

Bashkëpunimi

Bashkëpunimi është burim i zhvillimit

Ne përpiqet për të ndërtuar një grup të bashkëpunuar

Punojnë së bashku për të creat një situatë të favorshme konsiderohet si një qëllim shumë i rëndësishëm për zhvillimin e Korporatës

Nga në mënyrë efektive kryerjen e bashkëpunimit e integritetit,

Grupi ynë ka arritur të arritur integrimin e burimeve, komplementaritetit të ndërsjellë,

le të njerëzit e profesionale të dhënë të luajë të plotë për specialitet e tyre

RRETH SHACMAN

PREZANTIM I SHKURTËR

SHACMAN kamionë detyrë e rëndë janë shitur në më shumë se

80 vende të botës, me Evropën Lindore

dhe vendet e CIS, Afrika, Azia Juglindore, Qendrore dhe

Amerika Jugore dhe Lindja e Mesme, si tregjet e saj të mëdha jashtë shtetit,

mbështetur nga 32 zyrat jashtë shtetit, 17 4S dyqane, 2 në shkallë të gjerë të vetë-ndërtuar  qendrat e mirëmbajtjes dhe 220 stacionet e shërbimit jashtë shtetit.

Selia e Shaanxi Automobile Holding Group Co, Ltd (markë e huaj: SHACMAN)  ndodhet në Xi'an qytetin e Shaanxi Provinca. Paraardhësi i tij është Shaanxi Automobile Fabrika prodhuese e cila u gjet në vitin 1968.

Shaanxi Auto Holding ka 35.000 të punësuar me një kapital total prej miliard RMB 29.2, dhe renditet në vendin e 23 në Top 500 Machine Prodhuesit e Kinës.

Ajo është më e madhe dhe prodhuesi i vetëm i ri komercial të energjisë  automjet në veriperëndim të Kinës.

China Dumper
图片 1

Ne jemi Ndershmėria

Ne jemi Innovation

Ne jemi PËRGJEGJËSIA

Ne jemi BASHKËPUNIMI
lidh

Na jep një britmë
Get Updates Email
WhatsApp Online Chat!