• Shacman trailer truck
  • Shacman truck M3000
  • Shacman truck X3000
  • Shacman truck M3000
  • Shacman truck F3000
  • Shacman truck F3000
  • Shacman truck F2000

Tentang Kami

Kajujuran, Juara, Tanggung jawab, Gotong royong

Markas Shaanxi Automobile nyekel Grup Co., Ltd (brand Luar: SHACMAN) locates di Xi'an Kota of Shaanxi Province.Its miheulaan nyaeta Shaanxi Automobile Manufaktur Factory nu kapanggih taun 1968.

Shaanxi Otomatis nyepeng boga 35000 karyawan sareng ibukota jumlahna RMB 29,2 miliar, tur urutan tempat 23rd di Top 500 Mesin Manufacturers Cina.

Éta panggedéna jeung hijina produsén sahiji wahana komérsial anyar-énérgi dina kaler Cina.

highlights SHACMAN urang

kabéh ngawangun

Leuwih 10 Taun

SHACMAN Ngeunaan

SHACMAN truk tugas beurat téh dijual ka leuwih ti 80 nagara di sabudeureun dunya

Watch video

diulas Ku



nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email
WhatsApp Online Chat!