Shacman ing budaya ringkes lan perusahaan

COMPANY kita

Shaanxi Automobile Holding Group Co., Ltd

BUDAYA, Indonesia

A account donya wis didhukung dening budaya perusahaan. Kita saestu mangertos sing budaya perusahaan dheweke mung bisa kawangun liwat Impact, infiltrasi lan Integrasi. Pangembangan sami wis didhukung dening angka inti dheweke liwat taun kepungkur ------- Kejujuran, Innovation, tanggung jawab, Cooperation.

kejujuran

Kita grup tansah bakal kanggo prinsip, wong-oriented, Manajemen integritas,

kualitas sakabehe, premium reputasi  Kejujuran wis dadi

sumber nyata saka pinggiran competitive grup kita.

Duwe roh kuwi, Kita dijupuk saben langkah ing cara anteng lan tetep.

 

 

inovasi

Inovasi punika pet budaya grup kita.

Inovasi ndadékaké kanggo pangembangan, kang ndadékaké kanggo tambah kekuatan,

Kabeh tekane saka inovasi.

Kita wong nggawe inovasi ing konsep, mekanisme, teknologi lan manajemen.

Perusahaan kita punika langgeng ing status aktif  kanggo maringi leladen owahan strategis lan lingkungan  lan disiapake kanggo kesempatan berkembang.

Tanggung jawabe

Tanggung jawab mbisakake siji kanggo duwe kaprigelan.

Kita grup wis raos kuwat saka tanggung jawab lan misi kanggo   klien lan masyarakat.

Kuwasane tanggung jawab kuwi ora bisa katon, nanging bisa felt.

Iku wis mesthi wis pasukan nyopir kanggo pangembangan sami.

 

 

Cooperation

Cooperation punika sumber pembangunan

We ngumbar nggawe grup kerjo

Bisa bebarengan kanggo kacipta kahanan Win-Win iki dianggep minangka gol penting banget kanggo pangembangan perusahaan

Miturut èfèktif mbeta metu kerjasama integritas,

Kita grup wis ngatur kanggo entuk integrasi saka sumber, Teknologi complementarity,

supaya wong Professional menehi play lengkap beluk sing

SHACMAN ABOUT

PURWAKA Brief

SHACMAN Truk tugas abot sing didol luwih saka

80 negara ing saindhenging donya, karo Eropah Wétan

lan negara CIS, Afrika, Asia Kidul-Wétan, Central lan

Amerika Selatan lan Timur Tengah minangka pasar utama jaban rangkah,

didhukung dening 32 kantor jaban rangkah, 17 4S kopi, 2 gedhe-ukuran dipunbangun  pusat pangopènan lan 220 stasiun layanan jaban rangkah.

Kantor pusat Shaanxi Automobile Holding Group Co., Ltd (account Foreign: SHACMAN)  locates ing Xi'an City of Shaanxi District. Sawijining leluhur punika Shaanxi Automobile Manufacturing Factory kang ketemu ing taun 1968.

Shaanxi Auto Holding wis 35000 karyawan karo ibukutha total RMB 29,2 milyar, lan rangking panggonan 23rd ing Top 500 Machine Produsen China.

Iku paling gedhé lan produsen mung saka komersial anyar-energi  kendaraan ing Northwest China.

China dumper
图片 1

Kita lagi kejujuran

Kita lagi Inovasi

Kita lagi tanggung jawab

Kita lagi kerjasama




Sambungake

Menehi kita A Shout
Njaluk Update Email
Tampilan Online Chat!