Shacman во кратка и компанија култура

НАШАТА КОМПАНИЈА

Шанкси автомобилски холдинг груп копродукции, ООД

Корпоративна култура

А светски бренд е поддржан од страна на корпоративна култура. Ние целосно да се разбере дека корпоративните нејзината култура може да се формира само преку влијанието, инфилтрација и интеграција. Развојот на нашата група е поддржан од основни нејзините вредности во текот на изминатите години ------- чесност, иновација, одговорност, соработка.

искреноста

Нашата група секогаш се придржуваат до принципот, ориентирани кон луѓето, интегритет управување,

квалитетот најголема, премија репутација  Искреноста стана

вистинскиот извор на конкурентска предност нашата група.

Има таков дух, Ги презедовме секој чекор во стабилна и цврста начин.

 

 

иновации

Иновации е суштината на нашата група култура.

Иновацијата води до развој, што доведува до зголемување на силата,

Сите потекнува од иновации.

Нашите луѓе се направи иновации во концептот, механизам, технологија и менаџмент.

Нашето претпријатие е засекогаш во активна состојба  да се приспособат на стратешки и промените на животната средина  и да се подготвени за новите можности.

Одговорност

Одговорност им овозможува на еден да има упорност.

Нашата група има силно чувство на одговорност и мисија за   клиенти и општеството.

Моќта на таквата одговорност не може да се види, но може да се почувствува.

Тоа отсекогаш била движечка сила за развојот на нашата група.

 

 

соработка

Соработка е извор на развој

Ние се стреми да изгради соработуваат група

Работат заедно за да се создаде вредност ситуација понудената се смета за многу важна цел за развојот на корпоративното

Од страна на ефикасно извршување на соработка интегритет,

Нашата група се успеа да се постигне интеграција на ресурси, меѓусебна комплементарност,

нека професионални луѓе им даде целосна претстава за нивната специјалност

ЗА SHACMAN

КРАТОК ВОВЕД

SHACMAN тешки камиони, се продаваат во повеќе од

80 земји во светот, со Источна Европа

и ЗНД земји, Африка, Југоисточна Азија, Централна и

Јужна Америка и на Блискиот Исток, како нејзините главни странските пазари,

поддржан од 32 канцеларии во странство, 17 4S продавници, 2 авто-изградена големи  центри за одржување и 220 во странство бензински пумпи.

Седиштето на Шанкси автомобилски холдинг груп копродукции, Ltd (странски бренд: SHACMAN)  лоцира во Ксиан град на провинцијата Шанкси. Неговиот претходник е Шанкси автомобилски фабрика за производство кој беше пронајден во 1968 година.

Шанкси Auto Холдинг има 35000 работници со вкупен капитал од 29,2 милијарди јени, и е рангирана на 23-тото место во Топ 500 производители на машини од Кина.

Тоа е најголемиот и единствен производител на нови енергетски комерцијални  возила во северозападниот дел на Кина.

Кина дампер
图片 1

СМЕ чесност

СМЕ ИНОВАЦИИ

СМЕ ОДГОВОРНОСТ

СМЕ СОРАБОТКА
Поврзете се

Дај ни извик
Земете мејл ажурирања
WhatsApp Онлајн Chat!