• Shacman trailer truck
  • Shacman truck M3000
  • Shacman truck X3000
  • Shacman truck M3000
  • Shacman truck F3000
  • Shacman truck F3000
  • Shacman truck F2000

Babagan awake dhewe

Kejujuran, Innovation, tanggung jawab, Cooperation

Kantor pusat Shaanxi Automobile Holding Group Co., Ltd (account Foreign: SHACMAN) locates ing Xi'an City of Shaanxi Province.Its leluhur punika Shaanxi Automobile Manufacturing Factory kang ketemu ing taun 1968.

Shaanxi Auto Holding wis 35000 karyawan karo ibukutha total RMB 29,2 milyar, lan rangking panggonan 23rd ing Top 500 Machine Produsen China.

Iku paling gedhé lan produsen mung saka komersial anyar-energi ing Northwest China.

highlights SHACMAN kang

Kabeh ngwangun

Swara 10 Taun

SHACMAN ABOUT

SHACMAN Truk tugas abot sing didol kanggo luwih saka 80 negara ing saindhenging donya

Watch video

Bintang By



Sambungake

Menehi kita A Shout
Njaluk Update Email
Tampilan Online Chat!