China 6×4 Mixer F3000 Suppliers and manufacturers | Automobile Holding

6×4 Mixer F3000

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

  The F3000 mixer Treuk
Drive T ype 6 × 4, × 4
roangan kapal Dipanjangan High hateup (N)
dipanjangan Datar hateup (J) 
Tujuan Husus Datar hateup (d)
mesin Weichai Power WP10, WP12
Cummins isme Series
émisi Level Euro II, III, IV, V
pangiriman Manual Transmission 9F, 10F, 12F otomatis Transmission
ngrewes ETONФ430 diafragma diimpor
hareup as MAN 7,5 Ton (Drum)
pungkur as 16 Ton MAN Double Panggung Punch las pikeun mixer jeung bubuk truk,

13 Ton MAN Double Panggung pikeun sésana

hal nu gumantung Multi Daun Springs 
Pigura ( di mm ) 850 × 300 ( 8 + )
850 × 300 ( 8 + )pikeun mixer truk
850 × 300 ( 8 + )keur Rest
tanki bahan beuleum 300/400 léter Aluminium
380 léter Steel
ban 11.00R20 , 12.00R20 

F3000 treuk mixer Beton f3000 treuk 6x4 mixer


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 

    nyambungan

    Masihan Us A ngagorowok
    Meunang Apdet Email
    WhatsApp Online Chat!